ISO 7194:2008

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٠ يوليو ٢٠٠٨

Measurement of fluid flow in closed conduits — Velocity-area methods of flow measurement in swirling or asymmetric flow conditions in circular ducts by means of current-meters or Pitot static tubes

ملفات الوثيقة ISO 7194:2008

الإنجليزية 27 صفحات
الإصدار الحالي
170.82 USD

مجال الوثيقة ISO 7194:2008

ISO 7194:2008 specifies velocity-area methods for measuring flow in swirling or asymmetric flow conditions in circular ducts by means of current-meters of Pitot static tubes.

ISO 7194:2008 specifies the measurements required, the precautions to be taken, the corrections to apply, and describes the additional uncertainties which are introduced when a measurement in asymmetric or swirling flow has to be made.

Only flows with a negligible radial component are considered, however. Furthermore, it is not possible to make a measurement in accordance with ISO 7194:2008 if, at any point in the measuring cross-section, the local velocity makes an angle of greater than 40° with the axis of the duct, or where the index of asymmetry Y (defined within ISO 7194:2008) is greater than 0,15.

ISO 7194:2008 deals only with instruments for measuring local velocity as defined in ISO 3354 and ISO 3966. If Pitot static tubes are used, ISO 7194:2008 applies only to flows where the Mach number corresponding to local velocities does not exceed 0,25.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph